Zoeken naar hypnose

 
 
hypnose
Hypnose en hypnotisch taalgebruik Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.
De laatste jaren is er in Nederland weer een toenemende belangstelling voor het gebruik van hypnose en hypnotisch taalgebruik bij diverse klachten, zoals pijn en angst rond medische procedures, het prikkelbaredarmsyndroom en hoofdpijn. Van oudsher wordt hypnose ook toegepast bij psychiatrische problemen, zoals posttraumatische stress, conversie en dissociatie-gerelateerde stoornissen.
Hypnose. Hoe werkt hypnose en in hoeverre word je erdoor beïnvloed?
Home Behandeling Hypnose: iets anders dan mysterie en entertainment. Wat is hypnose? Er zijn verschillende technieken om iemand onder hypnose te brengen. En wat zegt de wetenschap over hypnose? In dit artikel wordt een beter beeld geschetst over hypnose. Wat is hypnose? Hypnose VS NLP.
Hypnotherapie: Zin Of Onzin? Passievoorpsychologie.
Hoewel ik het heel attent vond, maakte ik er geen gebruik van: ik ontspan liever op een andere manier. Hypnose wordt in de reguliere psychotherapie bovendien nog maar mondjesmaat gebruikt: er zijn betere alternatieven voorhanden. Maar voor wie er in gelooft, kán hypnotherapie helpen bij het oplossen van bepaalde psychische problemen.
Rustpunt Hypnose Hypnose therapie Welkom.
Mijn naam is Genis, gecertificeerd hypnose en regressietherapeut, en ik heet je graag welkom in de wondere wereld van hypnose, hypnose therapie en regressietherapie. Met meer dan 10 jaar ervaring weet ik ondertussen dat meerdere mensen een verkeerd of onvolledig beeld hebben over hypnose, regressie en de daaraan verbonden therapieën.
Hypnose.
Alle hypnose is zelfhypnose; u heeft zelf invloed op wat er in hypnose gebeurt! Hypnose is geen toestand van slaap, en ook geen bewusteloosheid. In hypnose is er een veranderd bewustzijn waarbij u de aandacht naar binnen richt op innerlijke processen, beelden en ervaringen.
Hypnose Praktijk Erkende Hypnotherapie in België.
Op het gebied van mentale hindernissen, kunnen we u helpen bij tal van problemen zoals angsten en fobieën, faalangst, plankenkoorts, paniekaanvallen, sociale angst en tal van andere vervelende emoties die u ongewild overvallen. Hypnose Praktijk met vestigingen in Antwerpen, GentBrugge, Brussel en Limburg zorgt voor de nodige verlichting. Angsten, paniekaanvallen, verslavingen, overgewicht en ga zo maar verder: ze kunnen uw leven als geen ander uit handen nemen. U kan deze kwalen echter overleven, u kan ze voorgoed een halt toeroepen. Onze hypnose therapie helpt u opnieuw te leven vol plezier, strijdlust en geluk.
Hypnose kan een zaadje planten in je onderbewustzijn Voetweg 66.
Hypnose is zweverig. Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn, eigenlijk gaat iedereen constant in hypnose. Ons brein zet zich elk anderhalf uur uit om te recupereren, en dan ben je in hypnose. Het heeft niks met spiritualiteit te maken, het is een vorm van meditatie met als doel een verandering in je eigen vermogen teweeg te brengen.
Hersengolven en hypnose NLP coaching.
Als je alleen een steuntje in de rug nodig hebt, kan hypnose je helpen om je doel goed voor ogen te houden. Hypnose brengt je bij de juiste gevoelens en je innerlijke kracht zodat je je voornemens kunt waar maken.
Hersenonderzoek in de ban van hypnose NEMO Kennislink.
Auteur: Anna Tuenter 7 augustus 2013. Hypnose is aan een imagoverandering onderhevig: neurobiologen zijn er steeds sterker van overtuigd dat hypnotherapie een wetenschappelijk fenomeen is. In Nature Neuroscience overtuigen Britse onderzoekers dat hypnose kan helpen ontdekken welke hersenmechanismes betrokken zijn bij de vorming van motorische en mentale waanbeelden.
Hypnose spreekt tot de verbeelding, maar heeft geen plaats in de rechtzaal België Knack.
Zoals wetenschapsfilosoof Maarten Boudry op Twitter opmerkte verhoogt hypnose nooit de betrouwbaarheid van het geheugen, enkel het onredelijke vertrouwen in die betrouwbaarheid. Studies tonen duidelijk aan dat hypnose niet leidt tot betere herinneringen, maar slechts tot het sterker overtuigd zijn van die herinneringen.
Werkt Hypnose bij iedereen? Lees het op Hypnosezorg.be.
Werkt hypnose bij iedereen? Omdat hypnose een natuurlijke toestand is die neerkomt op een diepe trance, mag je verwachten dat vrijwel iedereen onder hypnose gebracht kan worden. Uit statistieken blijkt inderdaad dat een getrainde hypnotherapeut ongeveer 95% van zijn cliënten onder hypnose kan helpen.

Contacteer ons